Veluwe Zwerfpad

Naar eerste etappe van Arnhem naar Rozendaal

Het Veluwe Zwerfpad is een regionaal wandelpad van ruim 370 km over de Veluwe. Het gaat door bijna alle mooie plekken van de Veluwe.

Nadat we samen al een paar jaar veel gewandeld hadden kwam bij ons tegen het einde van 2013 het idee op om samen met leden van onze kerk en andere belangstellenden het Veluwe Zwerfpad te gaan lopen. Nadat we er samen verder over nagedacht hebben hebben we het idee met enkelen uit de gemeente besproken hebben. Daaruit kwamen enkele heel enthousiaste reacties. Daarom hebben we in januari 2014 besloten om het aan te kondigen in de gemeente. We zijn blij verrast door de overweldigende belangstelling. Er waren zo’n 50 geinteresseerden en zo tussen de 10 en 25 deelnemers per keer. Inmiddels hebben we in september 2018 het Veluwe Zwerfpad afgerond en zijn we een nieuwe ronde begonnen die we Zwerfpad 2.0 noemen. Daarvoor hebben we een nieuwe menu item gecreëerd.

Als je dit leest en je nog zou willen aansluiten of een keertje mee wilt lopen dan ben je vanzelfsprekend van harte welkom. Je kunt dan naar de webpagina Zwerfpad 2.0 gaan voor meer informatie en daar een aanmeldingsformulier invullen.

Met de volgende link ga je naar de webpagina Zwerfpad 2.0: Zwerfpad 2.0

Op deze pagina vindt je de wandelverslagen en foto’s van alle etappes die we over het Veluwe Zwerfpad gelopen hebben.

We hebben de informatie zo zorgvuldig mogelijk mweergegeven, maar garanderen niet de juistheid van de informatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Ook mogen de tekst en de foto’s van de verslagen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden.

Naar eerste etappe van Arnhem naar Rozendaal