Krijtlandpad

Eerste etappe

Verslag wandeling Krijtlandpad (24 – 29 april 2017)

Het Krijtlandpad is een streekpad in Zuid-Limburg. Het is een van de mooiste paden van Nederland en een perfecte manier om Zuid-Limburg te ontdekken. Het is niet te vergelijken met elk ander pad in Nederland vanwege de vele heuvels. Er was trouwens geen enkele moeilijke heuvel bij. Het pad is grotendeels onverhard en regelmatig passeerden we smalle paadjes of liepen we op een zacht gras pad. We passeerden een groot aantal kruisen langs het pad. Het pad is in totaal ruim 100 kilometer. Dan tellen we daarbij de doorsteek van Slenaken naar Gulpen plus de alternatieve route net voor Gulpen. We hebben het Krijtlandpad in zes niet al te lange etappes gelopen, zodat we tot rust konden komen en tijd konden nemen om van de mooie plekjes te genieten.

Bijgevoegd vindt u hier de indeling van onze etappes, zoals het openbaar vervoer waar we gebruik van gemaakt hebben, onze overnachtingsplaatsen, waar we ’s avonds gegeten hebben en waar we de inkopen voor onze lunch onderweg gedaan hebben. Ook hebben we de exacte begin en eindpunten en de opstappunten voor het openbaar vervoer op het bijgevoegde kaartje rechts gezet.

De informatie op onze website is met zorg beschreven, maar we geven geen garantie dat deze informatie juist is en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Deze informatie mag niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Eerste etappe