GR5 Informatie

Onze paklijst en adres lijst

Paklijst

overnachten eten en drinken

Hierbij praktische GR5 Informatie voor het lopen van de GR5. Wij hebben onze paklijst en spreadsheet van GR5 informatie over overnachtingsplaatsen, winkels en horecamogelijkheden bijgevoegd waarvan wij gebruik hebben gemaakt. Dit is mogelijk interessant voor toekomstige GR5-lopers. Ook vindt u hier rechts links naar andere interessante websites die wij gebruikt hebben.

Wandelgidsen

Het laatste overzicht van de te gebruiken wandelgidsen vindt u op de website van gr5 te lijf. Deze veranderen snel. Daaarom hebben we besloten geen lijst van gidsen hier toe te voegen.

De informatie op onze website is met zorg beschreven, maar we geven geen garantie dat deze informatie juist is en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Bovendien merken we dat er in een volgend jaar adressen verdwijnen en nieuwe adressen bijkomen

6 thoughts on “GR5 Informatie

 1. Dag Gijs en Anja,
  Mijn partner en ik gaan de GR5 lopen en zouden graag weten wat jullie als gasbrander hebben gebruikt gerelateerd aan de beschikbaarheid van gasflesjes in Frankrijk. Is daar alleen Campingaz te vinden of ook andere merken?
  Dank alvasr!
  Hartelijke groet,
  Martijn

 2. Hallo Martijn,

  Wij hebben camping gaz gebruikt. Die kun je op verschillende plekken kopen. Ook ander soort flesjes zijn wel beschikbaar, maar daar hebben wij verder niet op gelet.
  Wij gebruikten deze website om dealers te vinden. https://www.campingaz.com/gasfinder/?locale=nl-NL. In de meeste gevallen klopte dit wel. Soms waren winkels in de plaats verhuist. Dus altijd even zoeken of de zaak nog bestaat en op de aangegeven plek te vinden is.

  Veel wandelplezier op de GR5. We vinden het nog steeds de mooiste route die we gelopen hebben.

  Groeten van Anja en Gijs

 3. goedendag … wij gaan in juni het laatste deel van de gr5 lopen en zijn op zoek naar de wandelgids
  De la Mauriënne à l’Ubaye

  hebben jullie een tip waar we er 1 kunnen kopen … ze worden waarschijnlijk niet meer gedrukt 🤨

 4. Dag! Ik ga het stuk in Frankrijk lopen (vogezen en jura). Ik zag dat iemand al iets over gasflessen had gevraagd, maar welke aansluiting hadden de beschikbare campingazflessen? Zo eentje die je erop kan klikken of zo eentje die je door moet prikken als het ware? Hartelijk dank!

 5. Voor lichtgewicht gebruik je de “prik” gas flessen. Dat zijn de cartouches (Bijvoorbeeld CV 300 of CV 470 – iets groter). Op de pagina kun je vinden welke winkels in de buurt camping gaz verkopen. Vroeger kon je ook zien of ze ook cartouches verkochten. Maar de gebruikers interface is veranderd dus weet ik niet meer hoe je dat nu kunt zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *