Yenne rustdag

vorigevolgende

Zondag 7 juli 2019: Yenne rustdag

De caravan was krap, maar we hebben toch lekker geslapen. Vanwege de geplande rustdag waren we deze dag niet zo vroeg opgestaan. Na ons ontbijt zijn we in de ochtend Yenne ingelopen. We konden het kerkje niet in vanwege de kerkdienst die gaande was. Verder was er in Yenne niet al te veel te zien. We liepen nog even door naar de supermarkt voor boodschappen en zijn daarna weer teruggelopen naar de camping.

De middag hebben we verder op de camping doorgebracht. We hebben heel wat uurtjes besteed aan het kaartspelletje pesten en Anja heeft ook een hele tijd een e-boek zitten lezen. Achteraf hadden we spijt dat we niet doorgelopen waren, want het weer viel alleszins mee. We besloten om op onze verdere pelgrimstocht ons niet meer zo snel te laten stoppen vanwege slechte weersverwachtingen. We hebben ook op deze dag weer zelf gekookt. Gelukkig was de zwarte hond niet meer bij ons. Even dachten we dat we hem nog zagen, maar gelukkig niet. Een campinggast bleek een soortgelijke hond te hebben.

Tijdens onze rustdag hebben we ook even naar de plannen voor de volgende wandeldagen gekeken. Aangezien we op 9 juli 37 jaar getrouwd zijn, leek het ons wel leuk om dan wat luxer te overnachten. We vonden een mooie chambre d’hôtes met demi-pension en hebben die toen meteen besproken.

vorigevolgende