Neydens rustdagen

vorigevolgende

Zondag 30 juni en maandag 1 juli 2019: Neydens rustdagen

Op de zondagochtend hebben we eerst wat uitgeslapen en daarna ontbeten bij de tent. We hebben rustig aangedaan met inpakken, zodat de tent goed droog was. Daarna zijn we naar het winkelcentrum gelopen. We hebben daar een behoorlijke tijd gezeten, eerst koffie bij de McDonalds en later op een andere plek, omdat we pas om twee uur in het hotel terecht konden.

We beseften dat we veel lieve familie en vrienden om ons heen hebben door de warme belangstelling die we kregen net voordat we vertrokken voor de Camino. Deze belangstelling werd getoond op allerlei manieren zoals: appjes, e-mails, bezoek, een etentje, telefoontjes, een kaart, een zwaai, zoenen, knuffels, gebeden, goede wensen en mooie teksten.

Om twee uur konden we in onze kamer. Deze was heerlijk koel door de airconditioning. Later in de middag zijn we nog een tijd naar het zwemparadijs geweest. Ook de volgende dag zijn we er een tijd geweest. Er waren ook enkele restaurants in het winkelcentrum. De ene dag aten we pizza en de andere dag pasta.

In de nacht naar 1 juli droomde Gijs weer over het werk en het opzeggen van het arbeidscontract bij Nokia. Het besef is er dat 1 juli de eerste dag is dat Gijs geen contract meer heeft met Nokia! Verder hebben we weinig gedaan gedurende die twee dagen.

Tijdens deze dagen hebben we besloten om niet naar huis te gaan, maar om op dinsdag 2 juli onze pelgrimstocht voor te zetten of eigenlijk om dan echt als pelgrims onderweg te gaan na een valse start. Het zou vanaf 2 juli ook minder heet worden. We hebben op maandag 1 juli proviand ingekocht voor zowel 2 juli de gehele dag en ook 3 juli voor het ontbijt en de lunch, omdat er tot Frangy, meer dan 30 kilometer verder geen plaatsen meer zouden zijn waar we eten konden kopen. Op de avond van 1 juli was er noodweer met zeer zware windstoten en onweer. We waren blij dat we niet in een tent zaten.

vorigevolgende