Genève rustdag

vorigevolgende

Vrijdag 28 juni 2019: Genève rustdag

Nu we toch in Genève waren, wilden we graag ook iets meer van de stad zien voordat we met de GR65 verder gaan. Omdat het op deze dag opnieuw zo’n 34 graden was hebben we onze kijklust wat ingedamd en het vrij rustig aangedaan. In de ochtend namen we eerst rustig de tijd om inkopen te doen voor ons ontbijt en om het daarna te eten. Er waren twee supermarkten vlakbij ons appartement.

Na ons ontbijt liepen we naar het centrum van Genève om de kathedraal van Sint Pierre te bezoeken en onze eerste stempel te halen! We hebben rustig rondgekeken in deze mooie oude kathedraal.

Daarna zijn we verder gelopen via een mooie toeristische route door het centrum. We gingen even langs de Migros om campinggaz te kopen. Volgens de Campinggaz website was dit één van de verkooppunten. Maar helaas ze hadden geen camping gaz op voorraad. We hebben bij de Migros nog wel wat spullen gekocht voor onze lunch.

We liepen verder richting de Engelse tuin bij het meer van Genève. Het was hier een drukte van belang met heel veel eettentjes. Wij hebben een schaduwplekje onder een boom in het gras gezocht waar het nog niet al te druk was. Hier hebben we lekker liggen chillen gedurende de rest van de middag en hadden we ook onze eerste blog naar de familie en vrienden geschreven en gestuurd. Het was namelijk veel te warm om nog wat anders te doen.

Tegen het einde van de middag liepen we weer terug naar ons appartement. Onderweg deden we nog wat boodschappen voor ons avondeten. Ook deze avond kookten we weer zelf en was het opnieuw zo heet in ons appartement. We waren blij dat we de volgende ochtend Genève zouden verlaten.

vorigevolgende