Groesbeek – Gennep (15 km)

vorigevolgende

Woensdag 15 augustus 2012: Groesbeek – Gennep (15 km)

De volgende dag hebben we vroeg ontbeten. We wilden vroeg op weg omdat het erg warm en broeierig zou worden, ongeveer 30 graden. Op 15 augustus ging de etappe van Groesbeek naar Gennep. We hebben eerst de boodschappen bij de Jumbo gedaan. Het eerste stuk van de etappe ging door de heuvels en voornamelijk bos. Om 12 uur kwamen we eindelijk bij onze koffiestop we hadden toen al 9 km afgelegd.

Na onze koffie stop kwamen we al snel een picknick bank in de schaduw tegen waar we geluncht hebben. Daarna zijn we doorgelopen naar Gennep. Daar waren we al om half drie. Het was een mooi oud stadje. Daar hebben we eerst thee gedronken en rustig aan gedaan om niet te vroeg bij ons B&B adres aan te komen.

We werden ontvangen met koffie en veel verhalen. We hadden bij dit adres de keuze tussen een tuinhuisje bij de vijver of de kamer boven. Voor Anja was de keuze heel pertinent. We hebben gedoucht, de was gedaan, geluierd op de ligstoelen en heerlijk gegeten in het centrum van Gennep. Aan het einde van de avond kwam er een forse onweersbui.

FormatFactory682
FormatFactory684
FormatFactory686
FormatFactory687
FormatFactory689

vorigevolgende