Gennep – Vierlingsbeek (17 km)

vorigevolgende

Donderdag 16 augustus 2012: Gennep – Vierlingsbeek (17 km)

Op deze ochtend was Gijs op tijd op. Gijs had al een tijdje heerlijk in de fraaie tuin gezeten voordat Anja wakker werd. We hebben in het huis van het gastgezin ontbeten. We kregen nog meer verhalen te horen.

Na het ontbijt zijn we vertrokken. We hebben eerst onze boodschappen gedaan bij de Coop in het centrum. Daarna gingen we nog even aan de achterkant van het stadhuis kijken naar het fraaie Mozaïekplein. Vooral het mozaïek in de vijver was echt mooi. De straten in Gennep waren ook mooi versierd. Dat wilde Anja ook nog even vastleggen. Het was een schitterende wandeldag, zon en bijna 25 graden! Na een paar kilometer wandelen verlieten we Gennep. We hebben een foto genomen met een mooi uitzicht op de hei vanaf onze lunch plek. Daarna liepen we door het Quin natuurreservaat, een van de mooiste gebieden van het Pieterpad.

Verderop bij Afferden namen we de pont over de Maas en kwamen we in Noord Brabant. Daar namen we even een pauze voor het tweede gedeelte van onze lunch. We zijn doorgewandeld naar Vierlingsbeek over paden omgeven met heggen (soms zelfs bogen). Anja voelde zich dan de “koningin”. In Vierlingsbeek aangekomen moesten we nog 1 km door lopen naar ons B&B adres. Hier zaten we in een chalet achter in de tuin met eigen stukje tuin en veel privacy. Gijs wilde even lekker uitrusten voordat we gingen dineren (100 meter verder). Daarna hebben we nog buiten gezeten onder ons afdak met kaarsjes en een biertje.

FormatFactory694
FormatFactory696
FormatFactory698
FormatFactory707
FormatFactory708

vorigevolgende