Swalmen – Montfort (22 km)

vorigevolgende

Dinsdag 21 augustus 2012: Swalmen – Montfort (22 km)

Na een goed ontbijt zijn we op 21 augustus om 9 uur vertrokken. We liepen verder langs de Swalm om de laatste kilometer van de vorige etappe af te maken. In het centrum van Swalmen hebben we eerst boodschappen gedaan bij AH. Daarna zijn we vertrokken voor de volgende etappe van Swalmen naar Montfort.

De koffie bleef lang uit. De eerste paar plaatsen waar er iets zou moeten zijn waren gesloten of bestonden niet. Uiteindelijk hebben we bij Spik op een camping heerlijke koffie gedronken. De vriendelijke ober gaf ons een kaatje erbij (likeurtje en slagroom erop), zodat we beter konden wandelen. Ook deze dag was een warme dag, bijna 30 graden. We dronken veel water en het was op toen we Sint Odilienberg binnenkwamen. We wilden bij de kerk naar een restaurant om thee te drinken en onze bidons bij te vullen. Maar helaas het restaurant was op dinsdag gesloten. Toen moesten we naar een supermarkt om drinken te kopen. We hebben een kilometer extra gelopen naar de Spar.

Uiteindelijk waren we toch nog te vroeg in Montfort want we konden pas om 17:45 uur terecht bij ons B&B adres, Patio de Vaert. We werden daar bijzonder gastvrij ontvangen. We kregen pantoffeltjes voor het huis. Na een verfrissing werd ons een heerlijk drie gangen diner voorgeschoteld. Vooraf hebben we in een mooi besloten tuintje gezeten en kregen we een heerlijk glas rosé.

FormatFactory800
FormatFactory803
FormatFactory805
FormatFactory807
FormatFactory811

vorigevolgende