Beekbergen – Apeldoorn (17 km)

vorigevolgende

Zondag 22 september 2013: Beekbergen – Apeldoorn (17 km)

Op deze mooie zondagmiddag hebben we de eerste etappe gelopen van het Maarten van Rossum pad. Na de lunch zijn we met de auto naar Beekbergen gereden en hebben de auto aan de route geparkeerd.

Het was een mooie, warme zondagmiddag, eerst nog bewolking en later kwam de zon er door. In het begin liepen we nog even door Beekbergen, daarna liepen we een paar kilometer door de akkers en de weilanden, een typisch oud enkenlandschap. Daarna liepen we via het Spelderholt de bossen en de heuvels in. Een stuk verderop kwamen we langs een open plek met hei en ook een prachtige ven, waar we even heerlijk in de zon op een bankje gezeten en een paar foto’s hebben genomen.

Daarna liepen we langs een spreng op richting Ugchelen. Via de buitenwijk van Ugchelen kwamen we weer in het bos. Verderop liepen we via Orden naar het Sportpark Orderbos. Daar hebben we op een van de grasweiden nog even op een bankje gezeten en wat genuttigd. Daarna liepen we achter het park Berg en Bos langs en kwamen uiteindelijk bij de Soerenseweg uit, het eindpunt van de etappe. Toen was het nog ruim een kilometer om thuis te komen. Thuis aangekomen is Anja begonnen met het eten koken, terwijl Gijs nog even met de fiets de auto opgehaald heeft.

FormatFactorybb-apeld 030 (1)
FormatFactorybb-apeld 030 (3)
FormatFactorybb-apeld 030 (6)
FormatFactorybb-apeld 030 (8)
FormatFactorybb-apeld 030 (10)
FormatFactorybb-apeld 030 (11)

vorigevolgende