Saint Mère Eglise – Quineville (24,5 km)

vorigevolgende

Dinsdag 28 juni 2022: Saint Mère Eglise – Quineville (24,5 km)

We hebben in de nacht goed geslapen. In de ochtend was het ontbijt heel simpel en beperkt, zodat we al snel weer trek zouden krijgen. Deze dag hadden we een lange etappe. We hebben eerst nog even brood gekocht. Het was prima wandelweer, 20 graden en op een spat regen na droog. Het was een niet al te opwindende etappe, die grotendeels over half verharde paden ging.

We waren al snel Saint Mère Eglise uit. Onderweg naar Montebourg kwamen we verschillende heel kleine dorpjes tegen. Na een aantal kilometers zijn we even gestopt om een zoet broodje te eten. Dat was nodig voor extra energie vanwege het kleine ontbijt.

Daarna zijn we doorgelopen naar Montebourg. Net voor Montebourg waren picknicktafels waarop we geluncht hebben. Na onze lunch gingen we even door Montebourg heen. Inmiddels waren er nog nauwelijks rood wit tekens meer. Dat bleef zo tot ons eindpunt in Quineville. Onderweg passeerden we nog een aantal kleine dorpjes.

Aan het einde van de etappe maakten we nog een ommetje. We verbleven in een hotel gesitueerd in een kasteel. Voor de avondmaaltijd moesten we nog een kilometer lopen tot vlakbij de kust. We hebben daar gegeten en daarna zijn we nog even naar strand geweest.

vorigevolgende