Grand Maisy – Isigny sur Mer (14 km)

vorigevolgende

Vrijdag 24 juni 2022: Grand Maisy – Isigny sur Mer (14 km)

We hebben ontbeten in ons appartement. Daarna zijn we vertrokken voor een korte etappe. Het was meest droog met klein buitje en een temperatuur van 20 graden was prima om te wandelen.

Het eerste stuk ging langs de kust. We kwamen langs diverse visserij plaatsen. Het stonk onderweg regelmatig naar verrotte zeewier. Dat was een heel indringende geur. Het was eb en dat betekende voor dit gebied dat de stranden zeer breed waren.

Het pad langs de kust was goed te doen. Onderweg hebben we hier even onze regenpakken aan gehad vanwege een kortstondige bui. Nadat we een aantal kilometers langs het strand gelopen hadden gingen we er vandaan. We liepen hier even over een verharde weg en een stukje verder kwamen we al weer op onverharde wegen. Op sommige stukken was het gras erg hoog maar niet zo hoog als de vorige dag en daarom was het hier prima te lopen.

In Chefdeville staken we een weg over. Daar was een mooi stukje kort gras om op te zitten voor onze lunch. Vervolgens liepen we nog een klein stukje op onverharde paden. Daarna ging het over in verharde wegen. Het laatste deel liepen we langs een drukke weg.

In Isigny sur Mer zijn we doorgelopen naar onze Airbnb kamer. We hadden een simpel ingerichte kamer. In de avond hebben we in het centrum van Isigny sur Mer gegeten.

vorigevolgende