GR5 Vianden Rustdag (2,5 km)

vorigevolgende

Zaterdag 13 juli 2013: Vianden Rustdag (2,5 km)

Het was weer zaterdag, onze wekelijkse rustdag. We zijn wat langer blijven liggen. We werden met een prachtige blauwe lucht wakker. Het beloofde weer een mooie dag te worden.

Na ons ontbijt en een paar boodschappen in een kleine supermarkt in het centrum van Vianden, liepen we naar het kasteel van Vianden. Op dat moment kwam er meer bewolking en werd het behoorlijk fris. We hebben het kasteel bezocht. Een paar jaar eerder waren we er ook al eens geweest toen we in een lang weekend met de motor naar Vianden waren gereden).

Na ons kasteelbezoek zijn we via een klein ommetje teruggelopen naar de camping. In dat ommetje hebben we ook nog 2,5 km van de GR 5 gelopen van af het kasteel van Vianden naar Leemkaul. Toen we weer in de buurt van de camping kwamen kwam de zon er weer door en voelde het meteen warmer aan, weer tegen de 25 graden. We hebben daarna onze boodschappen gedaan, een douche genomen en de was gedaan in de wasmachine van de camping. Daarna hebben we ons eten gekookt, een krantje gelezen en kaartspelletjes gedaan.

FormatFactory197
FormatFactory198
FormatFactory200
FormatFactory202
FormatFactory203

vorigevolgende