GR5 Rustdag in Spa

vorigevolgende

Zaterdag 6 juli 2013: Rustdag in Spa

Vandaag was een rustdag! Dus zijn we wat later opgestaan, zo rond 8:00 uur. De lucht was prachtig blauw en het had heel veel gedauwd. Het beloofde een prachtige zonnige dag te worden. In de middag was het iets boven de 25 graden. Voor het ontbijt hebben we gebruik gemaakt van de picknick tafel voor trekkers.

Daarna hebben we de was gedaan. Helaas was de wasmachine op de camping stuk, dus moesten we het met de hand doen. Alleen het babybad had een stop om het water tegen te houden, daarom hebben we dit maar gebruikt.

We hadden een truc bedacht om de was op te hangen. We hadden wel een waslijn, maar er was slechts één boom. We hebben daarom de waslijn tussen de boom en een van onze wandelstokken gespannen en vastgezet met een rotsharing. Door het mooie weer was de was al snel droog. Verder hebben we in de ochtend rustig bij de tent gezeten. Na de lunch zijn we nog even naar Spa gedaan, toch zo’n kleine twee kilometer van de camping.

In Spa hebben we eerst onze boodschappen gedaan, daarna nog wat door Spa rondgelopen, op bankjes gezeten en vakantie ansicht kaarten gekocht en geschreven voor onze naaste familie en een paar goede vrienden. Daarna zijn we weer de heuvel op naar de camping gelopen.

Toen Anja de tent even inging hadden we pech want één van onze tentstokken brak en deze ging ook door het tentdoek heen. Gelukkig hadden we het reparatiekit ook meegenomen en konden we de tent weer oplappen. Daarna hadden we ons eigen eten bereid en zijn we ook nog even onder de douche geweest. In de avond hebben we ons weer voorbereid voor de volgende dag en nog een spelletje gedaan.

FormatFactory101
FormatFactory102
FormatFactory104
FormatFactory107

vorigevolgende